ΑΡΧΙΚΗ | SITEMAP
ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΝΕΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Human Papilloma Virus (Μέθοδος: PCR array)

Κατάλογος Υπηρεσιών:
1. Χώρος στάθμευσης
2. Ραντεβού και προετοιμασία ασθενών
3. Αναλώσιμα
4. Ειδικά πάνελ εξετάσεων για εργαζόμενους και μαθητές/φοιτητές εκτός ΕΕ
5. Εξετάσεις χειριστών τροφίμων
6. Εξετάσεις για άτομα που ταξιδεύουν σε χώρες εκτός ΕΕ

1. Χώρος Στάθμευσης:
Δωρεάν ευρύχωρος χώρος στάθμευσης στον προαύλιο χώρο του κτιρίου, γωνία Νικοδήμου Μυλωνά και Ιωάννη Κληρίδη, με δυνατότητα στάθμευσης περισσοτέρων από 30 οχημάτων.

2. Ραντεβού και προετοιμασία ασθενών:
Άνετη αίθουσα αναμονής με δωρεάν πρόσβαση στο internet (free secure wi-fi).
Οι ασθενείς με παραπεμπτικά τα παραδίδουν στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Οδηγίες ή παραπεμπτικά εξετάσεων μπορούν να αποσταλλούν με φαξ ή τηλεφωνικά εκ των προτέρων.
Τα ραντεβού δεν είναι απαραίτητα, παρά μόνο στις περίιπτώσεις εξειδικευμένων εξετάσεων που απαιτούν από τον ασθενή να ακολουθήσει συγκεκριμένες οδηγίες.
Η δειγματοληψία γίνεται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό χωρίς χρεώση.
Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία ή οδηγίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπεύθυνη του εργαστηρίου στο 22750264 ή στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 22751333/2 ή με φαξ στο 22751334. Εναλλακτικός τρόπος επικοινωνίας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας.

3. Αναλώσιμα:
Το Medilab παρέχει όλα τα αναλώσιμα που είναι απαραίτητα για τη δειγματοληψία χωρίς χρέωση, συμπεριλαμβανομένων των φορμών OCR (φόρμες αυτόματης παραγγελίας εξετάσεων) σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σας παραδίδουμε τα αναλώσιμα είτε μέσω ταχυδρομείου είτε μέσω της ιδιόκτητης υπηρεσίας κλητήρων μας αυθημερών. Οι κλητήρες μας είναι πάντοτε πρόθυμοι να ανταποκριθούν άμεσα στις παραγγελίες σας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αναλώσιμα απευθυνθείτε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 22751333/2 ή εναλλακτικά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας.

4. Ειδικά πάνελ εξετάσεων για εργαζόμενους και μαθητές/φοιτητές εκτός ΕΕ:
Όλοι οι υπάλληλοι ή μαθητές εκτός ΕΕ υποχρεούνται από τη σχετική νομοθεσία να υποβληθούν σε συγκεκριμένες εξετάσεις κατά την άφιξη τους στη χώρα μας, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν άδεια εργασίας ή φοίτησης αντίστοιχα.
Το Medilab είναι εγκεκριμένο εργαστήριο για την εκτέλεση των σχετικών εξετάσεων που είναι απαραίτητες για τη χορήγηση αδειών εργασίας ή φοίτησης πολιτών εκτός ΕΕ.
Λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας, έχουμε προβλέψει τη δυνατότητα εκτέλεσης των συγκεκριμένων εξετάσεων και εκτός του ωραρίου εργασίας μας, με αποτελέσματα εντός της ίδιας ημέρας.

5. Εξετάσεις Χειριστών Τροφίμων:
Όλα τα άτομα που εργοδοτούνται ως χειριστές τροφίμων, πολίτες ή όχι της ΕΕ, υποχρεούνται από το νόμο να υποβάλλονται σε ετήσια εξέταση κοπράνων, η οποία ελέγχει για παράσιτα και σαλμονέλα. Το Medilab έχει εντάξει τις εν λόγω εξετάσεις στο Πεδίο Διαπίστευσης του κατά ISO 15189.
Με τον όρο χειριστές τροφίμων, αναφερόμαστε στα άτομα που εντάσσονται στο χώρο της εστίασης όπως π.χ. άτομα που εργάζονται σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπαρ, βιομηχανίες συσκευασίας τροφίμων ή εργοδοτούνται ως μάγειρες, σερβιτόροι ή καθαριστές των υποστατικών.
Το Medilab παρέχει δωρεάν αναλώσιμα για τις παραπάνω εξετάσεις, καθώς και οδηγίες συλλογής δειγμάτων.

6. Εξετάσεις για άτομα που ταξιδεύουν σε χώρες εκτός ΕΕ:
Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πάνελ εξετάσεων, το οποίο περιλαμβάνει ομάδα εξετάσεων για Ηπατίτιδα, AIDS, έλεγχο για θρομβώσεις και αντίστοιχες ομάδες εξετάσεων που είναι απαραίτητες ανάλογα με τον προορισμό σας.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε εξετάσεις για γαστρεντερικό έλεγχο και ελονοσία που προβλέπονται για ταξιδιώτες που επιστρέφουν από χώρες της Μέσης ή της Άπω Ανατολής.

 

     
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
+357 22 751333
+357 22 751332
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© Copyright 2015 Medilab Ltd All Rights Reserved