ΑΡΧΙΚΗ | SITEMAP
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΛΗΤΗΡΩΝ
ΝΕΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Human Papilloma Virus (Μέθοδος: PCR array)

• Μεταφορά Δειγμάτων εντός Λευκωσίας:

Το Medilab διατηρεί ιδιόκτητη υπηρεσία κλητήρων ώστε να διασφαλίζεται η γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά δειγμάτων εντός της Λευκωσίας, από το χώρο σας στα εργαστήρια μας. Μέσω της υπηρεσίας μας, αποστέλλουμε χειρόγραφα αποτελέσματα αλλά και αναλώσιμα εργαστηρίου. Η υπηρεσία συντονίζεται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών μας, το οποίο ακολουθεί αυστηρές διαδικασίες μεταφοράς και συντήρησης των δειγμάτων. Μεταφέρουμε δείγματα από κάθε δυνατή τοποθεσία όπως σπίτια, κλινικές, οίκους ευγηρίας, γραφεία, ξενοδοχεία, ιατρεία ή νοσοκομεία, χωρίς επιπλέον χρέωση.

• Μεταφορά Δειγμάτων εκτός Λευκωσίας:
Το Medilab διαχειρίζεται με την ίδια ακεραιότητα και ταχύτητα τη μεταφορά δειγμάτων για πελάτες εκτός Λευκωσίας. Διατηρούμε πολυετή συνεργασία με εταιρία μεταφοράς δεμάτων, η οποία αναλαμβάνει την ευθύνη της τήρησης αυστηρών προδιαγραφών μεταφοράς και συντήρησης των δειγμάτων.

Για να διευθετήσετε μεταφορά δειγμάτων από το χώρο σας, παρακαλούμε καλέστε το τμήμα εξυπηρέτησης του Medilab στο 22 751333/2 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης info@medilabonline.com. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας.

 

     
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
+357 22 751333
+357 22 751332
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© Copyright 2015 Medilab Ltd All Rights Reserved