ΑΡΧΙΚΗ | SITEMAP
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΝΕΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Human Papilloma Virus (Μέθοδος: PCR array)

1. Αποκλειστική Συνεργασία: Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου
http://www.bococ.org.cy/
Το Medilab είναι το εργαστήριο επιλογής του Ογκολογικού Κέντρου Κύπρου, καλύπτοντας όλες τις εργαστηριακές ανάγκες του Κέντρου εδώ και 16 χρόνια από την ίδρυση του.
Το Ογκολογικό Κέντρο θεωρείται υπόδειγμα Ιατρικού Κέντρου από την ιατρική κοινότητα, παρέχοντας ιατρική φροντίδα υψηλού επιπέδου, απασχολώντας κορυφαίους επαγγελματίες για τη διαχείριση των διαφόρων τμημάτων. Το Κέντρο πραγματοποιεί πολυάριθμες κλινικές μελέτες (clinical trials), στις οποίες το Medilab συμμετέχει, διεξάγοντας τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις. H δε συνεισφορά του Medilab επικεντρώνεται στο γεγονός ότι η κλινική μελέτη, για να επιδέχεται επιστημονικής αποδοχής, προαπαιτεί την απαραίτητη προσήλωση μας στην Ποιότητα και τη συνεχή διεύρυνση του Πεδίου Διαπίστευσης μας.
Για να ανταπεξέλθουμε στα υψηλά κριτήρια που μας θέτει το Ογκολογικό Κέντρο αλλά και για να μπορούμε να διαχειριστούμε τη συνεχή εισροή ασθενών, προσφέρουμε υπηρεσία κλητήρων μαζί με μία άρτια οργανωμένη πολιτική για τη μεταφορά και συντήρηση δειγμάτων, δυνατότητα διεξαγωγής των επειγόντων δειγμάτων εντός του Κέντρου, HL7 πρωτόκολλο, δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης στο φάκελο του κάθε ασθενούς, OCR φόρμα παραπεμπτικού, εργαστηριακό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ένα ευρύ φάσμα εξετάσεων, ένα πλέγμα παροχών που υποστηρίζεται από 24ωρη υπηρεσία κάλυψης ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες του Κέντρου.

2. Υπόλοιπες Συνεργασίες
Λόγω του εκτεταμένου Πεδίου Διαπίστευσης του Medilab, της τεχνολογίας αιχμής αλλά και το εξειδικευμένου προσωπικού, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε ένα ευρύ φάσμα ιατρικών επαγγελματιών καθώς και ιατρικών οργανισμών.
Το γεγονός ότι έχουμε επιπρόσθετες υπηρεσίες, όπως ιδιόκτητη υπηρεσία κλητήρων, 24ωρη υπηρεσία on call, προηγμένα πρωτόκολλα αποστολής αποτελεσμάτων ηλεκτρονικά, εφαρμοσμένη τεχνολογία HL7, προηγμένο Πληροφοριακό Σύστημα (LIS) που επεξεργάζεται και αποστέλλει δεδομένα με φαξ και email, μας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε αποτελεσματικά με εταιρίες και οργανισμούς εντός της Κύπρου αλλά και στο εξωτερικό.

3 . Ασφαλιστικές Εταιρίες και Ιατρικά Ταμεία
Το Medilab διατηρεί συμφωνητικό με όλες τις Ασφαλιστικές Εταιρίες της Κύπρου, τοπικής και διεθνούς εμβέλειας καθώς και με ιδιωτικά ή ημικυβερνητικά Ιατρικά Ταμεία τα οποία προσφέρουν ασφαλιστική και ιατρική κάλυψη στα μέλη τους.
Στα Ιατρικά Ταμεία περιλαμβάνονται η ΣΕΚ (Συνομοσπονδία Εργατών Κύπρου) και η ΕΤΥΚ (Ένωση Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου) αλλά και ιατρικά ταμεία ημικυβερνητικών επιχειρήσεων όπως αυτό της CYTA (Cyprus Telecommunications Authority), της EAC (Electricity Authority of Cyprus), COOP (Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα), κ.ά.

4.Εξωτερικοί Συνεργάτες
Το Medilab, με στόχο την προσφορά εξειδικευμένων υπηρεσιών Υγείας, σε μια εποχή ραγδαίων εξελίξεων στην ιατρική και ιατροφαρμακευτική επιστήμη, συνεργάζεται με επιστημονικούς εξωτερικούς συνεργάτες – επαγγελματίες στον τομέα τους:
• Κλινική Μικροβιολογία
• Μοριακή Βιολογία
• Αιματολογία
• Λοιμωξιολογία
• Κλινική Γενετική
(Παιδιατρική Νευρολογία με εξειδίκευση στα Μεταβολικά Νοσήματα)
• Θαλασσαιμία
Παράλληλα, ως πλήρως δομημένος οργανισμός, το διοικητικό συμβούλιο του Medilab απαρτίζεται από άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες των κάτωθι ειδικοτήτων:

• Διοίκηση
• Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά
• Διεθνείς επιχειρησιακές σχέσεις
• Υγεία & Διαχείρισης Νοσοκομειακών Μονάδων
• Νομικά
• Ευρωπαϊκή Πολιτική
 

     
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
+357 22 751333
+357 22 751332
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© Copyright 2015 Medilab Ltd All Rights Reserved